John F. O'Donohue is een Amerikaans acteur en voormalig politieagent van NYPD.

Filmografie

Films

  • 2009 – als Hank de tank
  • 2006 The Groomsmen – als Pops
  • 2003 – als rechercheur Anderson
  • 2000 Lucky Numbers – als Bobby
  • 1998 – als Harry de portier
  • 1998 – als Sid
  • 1998 – als Bobby Morgan
  • 1997 As Good as It Gets – als rechercheur Ray
  • 1997 – als rechercheur
  • 1997 Steel – als beveiliger
  • 1997 – als sergeant Hoskins
  • 1996 The Cable Guy – als gevangenisbewaker
  • 1994 Reality Bites – als klerk
  • 1993 Snapdragon – als dikke man

Televisieseries

Uitgezonderd eenmalige gastrollen.

  • 2015 - 2016 - als Tommy - 9 afl.
  • 1994 – 2004 NYPD Blue – als Eddie Gibson – 28 afl.
  • 1995 – 1997 Chicago Hope – als rechercheur Gene Pirro – 2 afl.
  • 1998 – als rechercheur Ed Murphy – 3 afl.
  • 1996 – als Kinnear – 2 afl.
  • 1996 Diagnosis Murder – als gevangenisbewaker – 2 afl.
  • 1992 – 1993 – als diverse karakters – 13 afl.
  • 1991 – 1992 Reasonable Doubts – als Bailiff – 7 afl.

Bron