Irene Wilhelmina Maria van de Laar (Valkenswaard, 4 december 1968) is een Nederlands presentatrice, actrice en voormalig model.

Biografie

Carrière

Van de Laar werd geboren in Valkenswaard en groeide op in Heeswijk-Dinther. Ze werd ontdekt bij een modellenwedstrijd georganiseerd door Linda de Mol. In 1994 werd ze Miss Universe Nederland en vertegenwoordigde ze Nederland bij de Miss Universe Verkiezing 1994 in Manilla.

In 1995 debuteerde ze als presentatrice op de televisie bij SBS6 met het programma De nachtrijder. Later presenteerde ze nog andere programma's voor SBS6, nog later voor RTL 5. In 2002 debuteerde ze als actrice in de soapserie ONM, als Priscilla Bouvier. Later volgden nog rollen in Baantjer, Lotte en Van Speijk. Ook speelde ze in de verfilming van Carry Slees Radeloos.

In 2015 presenteerde Van de Laar eenmalig het B2B-programma 'Een Zaak Van De Gemeente' voor RTL 7.

Persoonlijk

Van de Laar had lange tijd een relatie met Wessel van Diepen, met wie zij in 1999 een dochter kreeg. In 2004 liep deze relatie stuk. Hierna kreeg ze een relatie met Sander Brinkhuijsen, met wie ze in 2006 een zoon kreeg. In 2008 ging het paar uit elkaar.[1] Naderhand had zij nog relaties met Bertho Kleinsman en Serge de Warrimont.[2]