Ferdinand (Fred) Siebelink (Utrecht, 15 april 1961) is een Nederlandse diskjockey bij KX Radio en sidekick van collega-dj Rob Stenders op NPO Radio 2.

Laatstgenoemde ontmoette Siebelink in 1991 bij de , waar ze elkaars aandacht trokken door de voorliefde voor de muziek van Nirvana, nog voor de grote doorbraak later dat jaar. Een vriendschap was geboren. Op de landelijke radio was Siebelink als eerste vanaf 7 november 1992 te horen in het rebellerende Veronica-programma Shockradio, dat in de zaterdagnacht op Radio 3 werd uitgezonden.

Hij was tevens medepresentator van en Freakolympics. Op 31 augustus 1999, vijfentwintig jaar na het einde van de legendarische zeezender Veronica, trad hij met Stenders in het huwelijk. Het uit de hand gelopen grapje onder de naam homo-geen-huwelijk, werd op Valentijnsdag 2000 ontbonden en uitgezonden op 3FM.

In 1998 zetelde Siebelink korte tijd in de Utrechtse gemeenteraad voor Leefbaar Utrecht, de partij waarbij ook Henk Westbroek zat.

Op dit moment presenteert hij samen met Lana Wolf en Rob Stenders het programma , elke donderdag op KXradio. Op de maandag presenteert hij het programma met . Ook is Siebelink nog steeds sidekick van Rob Stenders in het programma op vrijdagavond van 22:00-0:00 voor BNNVARA op NPO Radio 2.

Sinds september 2010 was hij terug op 3FM bij de toen nieuwe omroep Powned, waar Stenders inmiddels ook werkte. Elke vrijdagavond waren Stenders, Siebelink, Gussinklo en anderen te horen in Stenders Late Vermaak. Ook is Siebelink een van de dj’s bij en sinds de zomer 2017 de sidekick van Bart van Leeuwen op Radio M Utrecht waar hij o.a. het onderdeel “Raad waar die staat” op zich neemt.