Dirty Sexy Money is een Amerikaanse televisieserie die te zien is op ABC (American Broadcasting Company). De serie is gecreëerd door Craig Wright, die samen met Greg Berlanti, Bryan Singer, Matthew Gross, Peter Horton en Josh Reims uitvoerend producent zijn. Horton regisseerde de pilotaflevering.

De serie wordt geproduceerd door ABC Studios, , Berlanti Television en Gross Entertainment. De eerste aflevering uitgezonden op 26 september 2007 na Private Practice. Op 16 november 2007 bestelde ABC een vol nieuw seizoen wat ervoor zorgde dat de televisieserie de eerste was waarvan een vol seizoen werd aangevraagd nadat de schrijversstaking van 2007 begon op 5 november 2007.

De serie scoorde niet meer in de kijkcijfers en op 20 november 2008 werd de reeks door ABC afgevoerd. De resterende afleveringen van seizoen 2 worden wel allemaal uitgezonden.

Plot

De serie volgt het leven van Nick George, die na de plotselinge dood van zijn vader Dutch verantwoordelijk wordt voor de rijkste familie van New York. Het gaat om de familie Darling, waarvan de leden er stuk voor stuk een bijzonder leven op na houden.

Cast

Acteur Personage
Krause, Peter Peter Krause Nick George
Sutherland, Donald Donald Sutherland Tripp Darling
Clayburgh, Jill Jill Clayburgh Letitia Darling
Baldwin, William William Baldwin Patrick Darling
Zea, Natalie Natalie Zea Karen Darling
Fitzgerald, Glenn Glenn Fitzgerald Brian Darling
Armstrong, Samaire Samaire Armstrong Juliet Darling
Gabel, Seth Seth Gabel Jeremy Darling
McLellan, Zoe Zoe McLellan Lisa George
Underwood, Blair Blair Underwood Simon Elder