Celine Huijsmans (Den Haag, 3 juni 1985) is een Nederlands televisiepresentatrice en nieuwslezeres.

Carrière

Huijsmans begon al op jonge leeftijd met dans en theater. Ze won de talentenjacht van V8 en mocht presenteren.

In 2003 behaalde zij haar gymnasiumdiploma en ging in Utrecht Liberal Arts and Sciences studeren aan University College Utrecht. Op haar 19e jaar presenteerde ze voor SBS Games een belspelprogramma.[2] Huijsmans won in diezelfde periode de Axe Model Contest.

Na haar studie deed ze werk als voice-over en tekstschrijver, en speelde in enkele reclames. Huijsmans was in 2007 het gezicht van Sensation White. Ze begon na een studie Media en Journalistiek als verslaggever en nieuwslezeres bij diverse omroepen als WNL, NOS, SBS en ANP.

Vanaf 2012 presenteert Huijsmans het televisieprogramma Shownieuws. Sinds 7 januari 2019 is Huijsmans de vaste nieuwslezeres van het programma Veronica Inside op Radio Veronica. In dit programma leest ze niet alleen op het hele uur het nieuws, maar neemt Huijsmans ook de belangrijkste berichten door met Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen. Sinds het najaar van 2020 presenteert Huijsmans de Veronica Middagshow met Dennis Ruyer, per februari 2021 werd Ruyer vervangen door Tim Klijn.

Externe link