Oorspronkelijk bestand(1.580 × 2.304 pixels, bestandsgrootte: 469 kB, MIME-type: image/gif)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Nederlands:
  • Deze afbeelding kan alleen worden gebruikt op Wikipedia. De naam van de website waar het vandaan kwam moet worden vermeld.
  • De afbeelding komt van http://www.rat.de/kuijsten/atlas . Het is de kaart van de provincie Noord-Holland.
Datum The map is from 1894. It was uploaded on nederland Wikipedia on 2005-04-04
Bron
Auteur

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2005-04-04 18:26 Michiel1972 1580×2304×4 (479813 bytes) * Deze afbeelding kan alleen worden gebruikt op Wikipedia. De naam van de website waar het vandaan kwam moet worden vermeld. * De afbeelding komt van http://www.rat.de/kuijsten/atlas . Het is de kaart van de provincie Noord-Holland. {{beperkt}}

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie14 mrt 2008 03:14Miniatuurafbeelding voor de versie van 14 mrt 2008 03:141.580 × 2.304 (469 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description={{nl|* Deze afbeelding kan alleen worden gebruikt op Wikipedia. De naam van de website waar het vandaan kwam moet worden vermeld. * De afbeelding komt van http://www.rat.de/kuijsten/atlas . Het

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: