Aaron C. Jeffrey (Auckland, 1970) is een acteur uit Nieuw-Zeeland.

Aaron Jeffery werd geboren in Auckland en verhuisde naar Australië op zijn 17de. Hij ging daar studeren aan de National Institute of Dramatic Art en studeerde daar in 1993 af.

Zijn televisiecarrière begon in de serie Ship to Shore. In 2004 won hij de Silver Logie bij de TV Week Logie Awards voor zijn rol als Alex Ryan in McLeod's Daughters.

Jeffery scheidde eind 2005. Daarna had hij een relatie met zijn medespeler Michelle Langstone; in 2006 echter liep ook deze relatie op de klippen. Sinds 2010 heeft Jeffery een relatie met Zoë Naylor. Zij speelde de rol van Regan McLeod in McLeod's Daughters.

Filmografie

Jaar Titel Rol
2009 X-Men Origins: Wolverine Thomas Logan
2009 Beautiful Alan
2008 The Strip Jack Cross
2007 Outrageous Fortune Gary
2001-2007 McLeod's Daughters (televisieserie) Alex Ryan
2000 Murder Call Rory Simmons
1999 Strange Planet Joel
1998 The Interview Wayne Prior
1996 Water Rats Terry Watson
1995 Fire Firefighter Richard 'Banjo' Gates
1995 Blue Murder Bobby Williams
1994 The Damnation of Harvey McHugh Brandon

Externe link

Zie de categorie Aaron Jeffery van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.